LUNCH

PIANDINE

Een piadina is een platgebakken Italiaans brood

PIANDINE Carpaccio

met carpaccio, truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes

PIANDINE con Vitello Tonato

met kalfsrib-eye, tonijnmayonaise en rucola

PIANDINE Prosciutto zola

met Parmaham, gorgozola en basilicum

PIANDINE NAPOLI

Spiegelei met parmaham, Fontinakaas, zongedroogde tomaatjes en rucola

PIANDINE BUFaLA

met buffelmozzarella, tomaten en pestodressing

FRITTATA

Een Frittata is een gevulde omelet

Frittata Fabrizio 

Omelet gevuld met parmaham, paddestoelen, gorgonzola en Parmezaanse kaas

Frittata Con Carciofini  

Omelet gevuld met artisjokken, eekhoorntjesbrood, oregano en peterselie

Frittata al salmone 

Omelet gevuld met gerookte zalm, zongedroogde tomaten, Fontina en peterselie

DINER

ANTIPASTI

Pappa al Pomodoro 

Boerse Toscaanse tomatensoep met brood, mascarpone en basilicum

Bruschetta 

Getoast brood met gemarineerde tomaatjes

Caprese di Bufala 

Mozzarella met tomaat, rucola en basilicum

Melanzane alla Griglia 

Gegrilde aubergines met fontinakaas, tomaat en basilicum

Calamari Fritti 

Vers gefrituurde inktvis

Vitello Tonnato

Langzaam gegaarde kalfsribeye met tonijnmayonaise

Schiacciata di Bue con Rucola

Gegrilde platgeslagen ossenhaas met rucola en cherry tomaatjes

Il Crudo  

Verse tonijntartaar met pijnboompitten, rode ui, peterselie en balsamico

Gamberetti  

Garnalen geflambeerd in Grappa met rode peper en knoflook

Steaktartaar  

Tartaar van ossenhaas met kappertjes, rode ui, augurk, eigeel en peterselie

Il Tagliere  

Een plateau van verschillende soorten vleeswaren, buffelmozerella en bruchetta met twee soorten pesto

Stuzzichini per due  

Een combinatie van verschillende antipasti vanaf twee personen

Carpaccio  

Platgeslagen ossenhaas met rucola, pijnboompitten, parmazaanse kaas en citroenolijfolie

PESCE

Tonno alla Griglia

Gegrilde tonijn met pesto en tapenade

Orata 

Gefileerde dorade met Italiaanse kruiden en citroen

Pesce Spada 

Zwaardvis met Siciliaanse caponatasaus

CARNE

Saltimbocca

Kalfsvlees met Parmaham, salie en witte wijnsaus

Bocconcini alla Pietro

Ossenhaaspuntjes met paddenstoelen en congacroomsaus

Ossobuco alla Milanese

Gestoofde kalfsschenkel op Milanese wijze

Rustin Negàa 

Lamskoteletten met pancetta, rozemarijn, knoflook en witte wijn

Bauletti 

Ossenhaas gevuld met gorgonzola omwikkeld in parmaham

Filetto 

Ossenhaas gegrild van de Green Egg

CONTORNI

Patate al Forno

Gebkallen aardappeltjes met rozemarijn

Verdura

Groente van het seizoen

Spaghetti AOP

Spaghetti met knoflook, rode peper, peterselie en olijfolie

Risotto Milanese  

Risotto met safraan en Parmezaansekaas

Insalatina

Gemixde salade

PASTA

PASTA

Penne del Contadino 

Penne met aubergines, courgettes, rode peper en knoflook

Spaghetti al Gorgonzola 

Spaghetti met gorgonzolasaus, spinazie, rucola en pangrattato

Bucatini all’Amatriciana

Bucatini met pikante spek, uien en knoflook in tomatensaus

Lasagna

Klassieke lasagna bolognaise

Tagiatelle al Salmone 

Tagiatelle met gerookte zalm geflambeerd in vodka, ricotta en zalmeitjes

Penne alla Carbonara

Penne met pancetta, ei en parmazaanse kaas

Spaghetti con Meatballs

Spaghetti met (rundvlees) gehaktballetjes in tomatensaus met basilicum


Spaghetti al Ragù

Spaghetti met Napolitaanse grove vleessaus

Spaghetti con Ossobuco

Spaghetti met Italiaans stoofvlees op Milanese wijze

Tagliatelle con Gamberetti 

Tagiatelle met garnalen, rucola, knoflook en peperoncini

Tagiatelle con Bocconcini

Tagiatelle met ossenhaas, paddestoelen en cognac-roomsaus

Tagiatelle Grancio

Tagiatelle met krabvlees, tomaat, kappertjes, knoflook, rode peper en witte wijn

Risotto alla Milanese 

Risotto met saffraan en Parmezaanse kaas

Risotto ai Funghi  

Risotto met paddestoelen, witte wijn en peterselie

Risotto con Salsiccia

Risotto met Napolitaanse worst en rode wijn

Risotto ai Frutti di Mare

Risotto met zeevruchten

Ravioli con Pollo

Ravioli gevuld met kip in een Parmigianosaus

Ravioli di carne

Vleesgevulde ravioli in een pestosaus met parmaham

Ravioli al Tartufo

Ravioli gevuld met ricotta in een truffelroomsaus

Ravioli ai Crostacei

Ravioli gevuld met krab, kreeft en langoustine in een boter en salie saus

PIZZA

PIZZA

WINE

ROSSO

Wijnnaam

Wijnhuis

Druif

Streek

Jaar

Montepulciano

Rocca Bastia

Montepulciano

D’Abruzzo

2016

Soepele wijn met tannine en een kruidige afdronk

Nero D’Avola

Camene

Nero D’Avola

Sicilia

2016

Volle diepe wijn met donker fruit en kruidige specerijen

I Muri

Vignetti del Salento

Negroamaro

Puglia

2017

Krachtige zachte ronde wijn met tonen van gekonfijt fruit, vanille en eiken

Primitivo

Castelli di Severino

Primitivo

Puglia

2017

Sappige, volfruitige Primitivo met vooral een hele zachte afdronk

Refosco

Domenica Fraccaroli

Refosco

Venezia Giulia

2016

Krachtige wijn met een zachte afdronk

Nero di Troia

Cantina Teanum

Nero di Troia

Puglia

2017

Rijke geur van bessen en donker fruit, in de smaak aangevuld met kruiden, leer en gerijpt fruit. Lang, vol en zacht in afdronk

In pork we trust

Zio Porco

Merz., Carm., Merl.

Veneto

2016

Plaatselijke Marzemino in combinatie met druiven afkomstig uit de Bordeaux. Soepele tannine

IrpiniaAglianico

Cantina Riccio

Aglianico

Campania

2016

Krachtige, stevige wijn met levendige tannines en een lange afdronk.

Ripasso

Domenico Fraccaroli

Corvina Rondinella

Veneto

2015

‘Kind van Amarone’gemaakt van de druiven Corvina en Rondinella uit de streek Valpolicella

Chianti Classico

Meraviglie

Sangiovese

Toscana

2015

Fruitige en ronde aanzet met lichte tannine transparant rood van kleur

Sito Moresco

Gaja

Neb., Merl., Caber.

Piemonte

2015

Een smaaksensatie van rijp rood fruit, chocolade en lichte hints van kruiden

ADRES
Meent 81a, 3011 JG Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
Ma - Vrij 11:00 - 23:00
Zat - Zon 12:00 - 23:00

Of bel 010 414 84 67