DINER

ANTIPASTI

Pappa al Pomodoro 

Boerse Toscaanse tomatensoep met brood, mascarpone en basilicum

Bruschetta 

Getoast brood met gemarineerde tomaatjes

Caprese di Bufala 

Mozzarella met tomaat, rucola en basilicum

Melanzane alla Griglia 

Gegrilde aubergines met fontinakaas, tomaat en basilicum

Calamari Fritti 

Vers gefrituurde inktvis

Vitello Tonnato

Langzaam gegaarde kalfsribeye met tonijnmayonaise

Schiacciata di Bue con Rucola

Gegrilde platgeslagen ossenhaas met rucola en cherry tomaatjes

Il Crudo  

Verse tonijntartaar met pijnboompitten, rode ui, peterselie en balsamico

Gamberetti  

Garnalen geflambeerd in Grappa met rode peper en knoflook

Steaktartaar  

Tartaar van ossenhaas met kappertjes, rode ui, augurk, eigeel en peterselie

Il Tagliere  

Een plateau van verschillende soorten vleeswaren, buffelmozerella en bruchetta met twee soorten pesto

Stuzzichini per due  

Een combinatie van verschillende antipasti vanaf twee personen

Carpaccio  

Platgeslagen ossenhaas met rucola, pijnboompitten, parmazaanse kaas en citroenolijfolie

PESCE

Tonno alla Griglia

Gegrilde tonijn met pesto en tapenade

Merluzzo alla Livornese

Op de huid gebakken kabeljauwfilet op Livornese wijze

Salmone Al Cartoccio

Een pakketje van zalm uit de oven met pancetta, cherrytomaatjes, witte wijn en salie

CARNE

Saltimbocca

Kalfsvlees met Parmaham, salie en witte wijnsaus

Bocconcini alla Pietro

Ossenhaaspuntjes met paddenstoelen en congacroomsaus

Ossobuco alla Milanese

Gestoofde kalfsschenkel op Milanese wijze

Rustin Negàa 

Lamskoteletten met pancetta, rozemarijn, knoflook en witte wijn

Bauletti 

Ossenhaas gevuld met gorgonzola omwikkeld in parmaham

Filetto 

Ossenhaas gegrild van de Green Egg

CONTORNI

Patate al Forno

Gebkallen aardappeltjes met rozemarijn

Verdura

Groente van het seizoen

Spaghetti AOP

Spaghetti met knoflook, rode peper, peterselie en olijfolie

Risotto Milanese  

Risotto met safraan en Parmezaansekaas

Insalatina

Gemixde salade

PIZZA

PIZZA

PASTA

PASTA

Penne alla Nostra Maniera

Penne uit de oven met verschillende groentes en kazen

Spaghetti al Gorgonzola 

Spaghetti met gorgonzolasaus, spinazie, rucola en pangrattato

Bucatini all’Amatriciana

Bucatini met pikante spek, uien en knoflook in tomatensaus

Lasagna

Klassieke lasagna bolognaise

Tagiatelle al Salmone 

Tagiatelle met gerookte zalm geflambeerd in vodka, ricotta en zalmeitjes

Penne alla Carbonara

Penne met pancetta, ei en parmazaanse kaas

Spaghetti con Meatballs

Spaghetti met (rundvlees) gehaktballetjes in tomatensaus met basilicum


Spaghetti al Ragù

Spaghetti met Napolitaanse grove vleessaus

Spaghetti con Ossobuco

Spaghetti met Italiaans stoofvlees op Milanese wijze

Tagiatelle con Bocconcini

Tagiatelle met ossenhaas, paddestoelen en cognac-roomsaus

Risotto alla Milanese 

Risotto met saffraan en Parmezaanse kaas

Risotto ai Funghi  

Risotto met paddestoelen, witte wijn en peterselie

Risotto ai Frutti di Mare

Risotto met zeevruchten

Ravioli di carne

Vleesgevulde ravioli in een pestosaus met parmaham

Ravioli al Tartufo

Ravioli gevuld met ricotta in een truffelroomsaus

Ravioli ai Crostacei

Ravioli gevuld met krab, kreeft en langoustine in een boter en salie saus

Tagliatelle con gamberetti

Tagiatelle met garnalen, rucola, knoflook en peperoncini

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Napoli nieuws.

ADRES
Meent 81a, 3011 JG Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
Ma - Vrij 11:00 - 23:00
Zat - Zon 12:00 - 23:00

Of bel 010 414 84 67